Sandale Dama Rieker 2019, din piele naturala. Sandale comode si usoare!

Alatura-te celui mai mare grup de pantofi de dama de pe Facebook. Inscrie-te aici: https://www.facebook.com/groups/318534001620539/ si fii la curent cu cele mai noi colectii de pantofi pentru femei!

Iti recomandam acest model de sandale dama Rieker din colectia 2019 daca vrei sa te simti confortabila in orice moment al zilei.

O pereche de sandale albe, cu model floral, detalii metalice si inchidere cu scai.

Ofera stabilitate, datorita formei talpii ortopedice. Este o talpa ANTISTRESS® care ajuta la amortizarea durabila a socurilor din timpul mersului.

Usoare & Comode

Toate modelele de incaltaminte Rieker, inclusiv sandalele de dama din piele naturala, model 2019 sunt produse speciale cu functii potrivite pentru mers, stat in picioare si sezut.

Sunt usoare, datorita componentelor alese cu grija astfel incat produsul final sa aiba o greutate minima, sa se simta usor in picioare si sa nu deranjeze la mers.

Cu sandalele Rieker pentru femei mersul nu va mai fi obositor si dificil, chiar si dupa o zi incarcata si activa.

Daca esti in cautarea unor sandale de dama usoare, comode si foarte confortabile atunci solutia este simpla: cumpara-ti o pereche de sandale din colectia Rieker 2019 si dupa o zi activa nu iti vei simti picioarele obosite, ca in cazul unor sandale normale.

Rieker este un brand elvetian prezent pe piata de incaltaminte inca de acum 130 de ani si este una dintre cele mai mari companii producatoare de incaltaminte din Europa.

Anii de cercetare si studii dedicati de aceasta companie in vederea obtinerii unor modele de pantofi, ghete sau sandale cat mai confortabile pentru mers s-au concretizat in realizarea unor tipuri de incaltaminte apreciata de milioane de clienti din intreaga lume.

Profita de confortul oferit de sandalele de dama Rieker din piele naturala si bucura-te de un mers placut!

Alatura-te celui mai mare grup de pantofi de dama de pe Facebook. Inscrie-te aici: https://www.facebook.com/groups/318534001620539/ si fii la curent cu cele mai noi colectii de pantofi pentru femei!
%d blogeri au apreciat: